Käyttöehdot


Bed-System Ky:n verkkokaupan toimitusehdot

Bed-Systein verkkokaupassa asioit vaivattomasti ja helposti Manner-Suomesta. Voit maksaa verkkokaupassamme joko verkkomaksuna tai luottokortilla.

Voit myös halutessasi noutaa tilauksesi myymälästämme, osoitteesta Tiukantie 19, Kristiinankaupunki. Muutoin toimitamme tilauksesi postin ja matkahuollon palveluiden kautta, jossa toimitusaika on 1-2 viikkoa. Veloitamme alle 100€ tilauksista 10€ toimituskulut, jotka veloitetaan maksun yhteydessä. Yli 100€ tilaukset toimitamme kuluitta. Tuotteiden toimitukset ainoastaan Manner-Suomeen (tarkoittaen pl. Ahvenanmaa).Avaamattomalla tai viallisella tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja pakkauksen myyntikuntoinen.

Bed-System verkkokaupassa myyjänä toimii Bed-System Ky (y-tunnus: 2494574-6).

Ostaminen verkkokaupasta

-Valitse mieluisat tuotteet verkkokaupasta ja siirrä tuote klikkaamalla 'Lisää ostokoriin'

-Kun olet siirtänyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, klikkaa 'Ostokori'

-Anna kassalla tilaukseen tarvittavat osoite- ja toimitustiedot

-Klikkaa tietojen lisäämisen jälkeen 'Tilaa'

-Valitse maksutapa ja maksa tilauksesi

-Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi maksun jälkeen ja tilauksesi siirtyy toimitettavaksi

-Matkahuolto lähettää sinulle sähköpostilla ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa tai vaihtoehtoisesti ilmoitamme sinulle, kun tilauksesi on noudettavissa myymälästämme.

Maksutavat:

Bed-System verkkokaupan tilaukset maksetaan pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla.

Maksupalvelun tarjoajana ja maksunvälittäjänä toimii Checkout.fi.

Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Toimitusehdot:

Toimitusaika ja toimituskulut

Toimitamme tilaamasi tuotteet 1-2 viikon sisällä tilauksesta ja toimituskulu 10€/tilaus veloitetaan maksun yhteydessä. Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Toimitustavat

Matkahuolto tai posti. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Kuluttajasuojalain mukaan on sinulla verkkokauppaostoksissa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua Bed-Systemin tuotteisiin 14 vrk:n ajan ja varmistua ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan.

Tuotteita koskevasta lakisääteisestä virhevastuusta vastaa Unikulma Oy takuun lisäksi tai sen puuttumisesta huolimatta. Tuotteiden takuutiedot ovat tuotekohtaisia ja takuutiedot sekä niitä koskevat ehdot toimitetaan tuotteiden mukana.

Tuote palautetaan Bed-Systemiin Matkahuollon tai Postin toimipisteestä. Palautusasioissa ole yhteydessä ensin yritykseemme, p. 050 448 1001.

Bed-System Ky, Tiukantie 19, 64100 Kristiinankaupunki, p. 050 448 1001